Loading...
 

Lansinoh, Lansinoh, Lansinoh, Lansinoh
 • Lansinoh
  Τρίτη 11 Φεβ 2014

  Ένα άρθρο από τη μαία Δρογώση Μαρία

  Εάν λοιπόν θέλει η έγκυος να θηλάσει και ψάχνει τρόπους να έχει υπόψη ότι βασικά δε χρειάζεται να κάνει ιδιαίτερα και πολύπλοκα πράγματα. Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης κάνουν το στήθος της εγκύου κατάλληλο και ικανό να θηλάσει.

  0 σχόλια
   
 • Lansinoh
  Πέμπτη 06 Φεβ 2014

  Ένα άρθρο από τη μαία Δρογώση Μαρία

  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παρά τις πολύ ανεπτυγμένες προόδους που έχουν γίνει στην τεχνητή διατροφή, η ιδεώδης διατροφή του νεογνού και βρέφους είναι και θα εξακολουθεί να παραμένει η φυσική διότι τα πλεονεκτήματά της είναι πολλά, εξακριβωμένα κι αναμφισβήτητα.
  0 σχόλια
   
 • Lansinoh
  Δευτέρα 03 Φεβ 2014
  Η γυναίκα είναι από τα λίγα θηλαστικά, στα οποία η περίοδος οίστρου δεν περιορίζεται στην περίοδο γονιμότητας. Η ερωτική της επιθυμία σε περιόδους κατά τις οποίες δεν υπάρχει γονιμότητα, είναι εντονότερη από όλα τα άλλα θηλαστικά. Η γυναίκα μπορεί να έχει ερωτική επιθυμία κατά τη διάρκεια της περιόδου, της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας. Συνήθως, όμως, η ερωτική επιθυμία είναι εντονότερη στις ημέρες της ωορρηξίας, όταν η γυναίκα είναι γόνιμη.
  0 σχόλια
   
 • Lansinoh
  Παρασκευή 22 Νοέ 2013

  Εντάξει, τώρα θα μιλήσουμε ανοιχτά: Όσο αποτελεσματικό και αν είναι το θηλαστρό σας, τον πρώτο καιρό μπορεί να αισθάνεσθε λίγο σαν αγελάδα! Μην απογοητευθείτε και μην τα παρατήσετε, διαχειρισθείτε τα αισθηματά σας και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι με το θηλασμό προσφέρετε ένα πολύτιμο δώρο στο μωρό σας. Aς γίνει αυτό το Mantra σας καθώς κάθεστε εκεί έτοιμη για άρμεγμα! 

  0 σχόλια
   
4 Αντικείμενα. Σελίδα 1/1
© 2016 KITE Hellas ltd - All rights reserved.