Loading...
 

 
 
new product

Newmed Throat Spray / Αντιφλεγμονώδες Σπρέι Ενυδάτωσης

Eτοιμοπαράδοτο
Ετοιμοπαράδοτο: Παράδοση σε 1-3 ημέρες.

Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο: Παράδοση σε 4-6 εβδομάδες. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πώς θέλετε να προχωρήσει η παραγγελία σας.

Το Newmed σπρέι για λαιμό είναι η κλινική απάντηση στην ανακούφιση απο το πονόλαιμο και τις φλεγμονώδεις καταστάσεις λαιμού και φάρυγγα με τη δύναμη της φύσης.
Περιέχει φυσικό νερό πηγής και άλατα απο τις Άλπεις σε συνδυασμό με εκχύλισμα εντελβάις, φασκόμηλου, μέντας, γλυκερίνη & ξυλιτόλη που συμβάλουν στην βαθειά ενυδάτωση και αντιμικροβιακή προστασία του λαιμού.
Ενδείκνυται ως επικουρική θεραπεία ενυδάτωσης του λαιμού σε περιπτώσεις φλεγμονοδών καταστάσεων όπως αμυγδαλίτιδα, πονόλαιμος, λοιμώδη μονοπυρήνωση, βακρηριακές λοιμώξεις.
Είναι κλινικά αποδεδειγμένο οτι ανακουφίζει, ενυδατώνει και προστατεύει με την ήπια αντιμικροβιακή δράση & βαθειά ενυδάτωση που προσφέρει στο βλεννογόνο του λαιμού & του φάρυγγα. Κλινικά μελετημένο - Συστήνεται απο ΩΡΛ - Κατάλληλο για τη καθημερινή χρήση.

*Δεν περιέχει Κορτιζόνη & συντητητικά.

1 Συσκευασία περιέχει 1 Spray των 30ml


Ο ξηρός αέρας (κλιματιστικά, χώροι που υπερθερμαίνονται, ο αέρας στο αεροπλάνο) και μικροσκοπικά σωματίδια στον αέρα (σκόνη, γύρη) μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα & ερεθισμό στο λαιμό. Κάτι τέτοιο μπορεί να επιδράσει αρνητικά στους φυσιολογικούς μηχανισμούς άμυνας του φάρυγγα καθιστώντας τον ευάλωτο στην προσβολή απο μικρόβια.

Το NewMed dry throat ενυδατώνει βαθειά και παρέχει την απαραίτητη ύγρανση που οι βλεννογόνοι του λαιμού και του φάρυγγα έχουν ανάγκη λόγω του σημερινού τρόπου ζωής και της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Η ήπια αντιμικροβιακή του δράση, συμβάλει στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου, βραχνιάσματος και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργεία του φάρυγγα.

Τα  φυσικά συστατικά του NewMed dry throat προφυλάσσουν τη περιοχή του λαιμού και του φάρυγγα απο τη ξηρότητα, μαλακώνουν τις καταπονημένες χορδές και διαλύουν τη βλέννα.

Σε περιπτώσεις βακτηριακών λοιμώξεων, συστήνεται η παράλληλη ενυδατική θεραπεία του λαιμού για το διάστημα που θα διαρκέσει η αντιβιοτική θεραπεία.Συστατικά:

Φυσικό νερό πηγής & Άλατα απο τις Άλπεις.
To Νερό Πηγής είναι γνωστό για την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες. Πηγάζει από τα βουνά όπου έχει παγιδευτεί για πολλά χρόνια και από όπου περνάει σε μας ως ένα πολύτιμο δώρο ζωής. 
Το Νερό Πηγής (Spring water) είναι ένας από τους φυσικούς πλούτους της Ελβετίας.  Το Αλάτι από τις Άλπεις είναι φυσικά εμπλουτισμένο με μέταλλα (μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο) και έχει καλά ισορροπημένη σύνθεση.

Εντελβάις -Edelweiss.
Χαρακτηριστικά του είναι η τοπική αντιφλεγμονώδης δράση, οι αντιμικροβιακές του ιδιότητες, οι αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες καθώς και η μείωση του οιδήματος.

Φασκόμηλο -Salvia Officinalis.
Η Salvia officinalis περιέχει σημαντικές ποσότητες αιθέριων ελαίων (1 – 2.5%). Σε αυτά τα συστατικά οφείλεται η αντιμικροβιακή της δράση απέναντι σε βακτήρια, μύκητες και ιούς.
Προερχόμενο από τη νότια Ευρώπη και τις Μεσογειακές χώρες, η φασκομηλιά είναι γνωστή για αιώνες για την επουλωτική της δράση. Βοηθάει ποικιλοτρόπως στην αντιμετώπιση του κρυώματος, καταπραΰνοντας τους βλεννογόνους και μειώνοντας τη φλεγμονή.

Μέντα – Μentha Piperita.
H Μέντα με βασικότερο συστατικό της τη μενθόλη είναι γνωστή για την ευχάριστη ανακουφιστική της δράση. Καθαρίζει τις βουλωμένες αναπνευστικές οδούς  και επαναφέρει το ρινικό και στοματοφαρυγγικό βλεννογόνο σε φυσιολογικά επίπεδα. Η αντιμικροβιακή δράση του ελαίου της μέντας είναι από τις πιο δυνατές ανάμεσα στα αιθέρια έλαια.

Γλυκερίνη.
Ενυδατώνει φυσικά το βλεννογόνο του λαιμού & φάρυγγα.

Ξυλιτόλη.
Έχει ήπια αντιμικροβιακή δράση.


 
Οδηγίες χρήσης

1. Ανακινήστε τη φιάλη πρίν απο τη χρήση. 

2. Πρίν απο τη πρώτη χρήση πατήστε αρκετές φορές το μηχανισμό ψεκασμού, μέχρι να σχηματιστεί ένα λεπτό νέφος ψεκασμού.

3. Κατευθύνετε την κεφαλή ψεκασμού στο εσωτερικό του φάρυγγα και ψεκάστε 1-2 φορές .

4. Προσπαθείστε κατά τη διαδικασία αυτή να κρατάτε τη φιάλη
 όρθια.

Για λόγους υγιεινής και για τηα αποφυγή μολύνσεων συνιστούμε να σκουπίζουμε το σύστημα ψεκασμού μετά τη χρήση και να τοποθετείτε πάλι το καπάκι ασφαλείας. 
Το προιόν θα πρέπει να χρησημοποιείται απο ένα μονο άτομο.Δοσολογία

Πονόλαιμος:

Ενήλικες
1-2 ψεκασμοί απευθείας στο φάρυγγα 5-7 φορές την ημέρα για δύο βδομάδες.

Παιδιά
1 ψεκασμός απευθείας μέσα στο φάρυγγα 3 φορές την ημέρα για δέκα ημέρες.

Αμυγδαλίτιδα:

Ενήλικες
1-2 ψεκασμοί απευθείας στο φάρυγγα 5-7 φορές την ημέρα.

Παιδιά
1 ψεκασμός απευθείας μέσα στο φάρυγγα 3 φορές την ημέρα.

* Η διάρκεια της ενυδατικής θεραπείας του λαιμού συστήνεται να είναι η ίδια με τη διάρκεια χορήγησης της αντιβίωσης.

Πρόληψη φλεγμονοδών καταστάσεων & βακτηριακών λοιμόξεων του φάρυγγα και λαιμού. 

Ενήλικες
1-2 ψεκασμοί απευθείας στο φάρυγγα 5-7 φορές την ημέρα για δέκα ημέρες, απο την εμφάνιση των πρώτων συμπτώματων & ενοχλήσεων στο λαιμό.

Παιδιά
1 ψεκασμός απευθείας μέσα στο φάρυγγα 3 φορές την ημέρα για μια εβδομάδα, απο την εμφάνιση των πρώτων συμπτώματων & ενοχλήσεων στο λαιμό.


 

Επιλέξτε

Τιμή:

6,07
© 2016 KITE Hellas ltd - All rights reserved.