Loading...
 

 
 

Otomize / Αντιβιοτικό ωτικό spray με κορτιζόνη

Βρείτε το προϊόν στο φαρμακείο σας
Ετοιμοπαράδοτο: Παράδοση σε 1-3 ημέρες.

Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο: Παράδοση σε 4-6 εβδομάδες. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πώς θέλετε να προχωρήσει η παραγγελία σας.

Το Otomize ear spray είναι η σημαντικότερη πρόοδος στην τοπική θεραπεία της εξωτερικής ωτίτιδας την τελευταία εικοσαετία.
Περιέχει τον ιδανικό συνδιασμό συστατικών Νεομυκίνης, Δεξαμεθαζόνης & οξικού οξέος που ενδείκνυται στις περιπτώσεις εξωτερικής ωτίτιδας.
Ο πρωτοποριακός τρόπος χορήγησης του ωτικού spray, επιτυγχάνει με κάθε ψεκασμό να καλύπτεται ομοιόμορφα όλη η περιοχή του ακουστικού πόρου, με αποτέλεσμα την ταχύτερη κατανομη των ενεργών συστατικών & την ασφαλή θεραπεία.

Κλινικά μελετημένο - Συστήνεται απο ΩΡΛ - Πρωτοποριακός τρόπος χορήγησης.

1 Otomize συσκευασία περιέχει ενα ωτικό spray των 5 ml

Ζητήστε το από το φαρμακοποιό σας.

Το Otomize ear spray είναι ένα προιόν που ενώ διατηρεί τη δοκιμασμένη κλασική σύνθεση των σκευασμάτων που δρουν τοπικά (περιέχει Νεομυκίνη + Δεξαμεθαζόνη), προσφέρει ένα νέο πρωτοποριακό τρόπο χορήγησης του φαρμακου που υπερέχει σαφώς έναντι των μέχρι σήμερα ευρέως χρησημοποιούμενων σταγόνων.

Το Otomize είναι σε μορφή spray, σε φιαλίδιο υπο φυσιολογική πίεση αποδίδοντας σε κάθε ψεκασμό σταθερή δόση φαρμάκου. Η χορήγηση με τη μορφή spray, έχει σαν αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η κάλυψη του ακουστικού πόρου ομοιόμορφα και σε μεγάλη έκταση.

Με κάθε ψεκασμό επιτυγχάνεται ταχύτερη και ομοιόμορφη κατανομή των ενεργών συστατικών σε ολόκληρο τον ακουστικό πόρο χωρίς να υπάρχει ανάγκη να ξαπλώσει ο ασθενής.

Με κάθε ψεκασμό επιτυγχάνεται ταχύτερη και ομοιόμορφη κατανομή των ενεργών συστατικών σε ολόκληρο τον ακουστικό πόρο χωρίς να υπάρχει ανάγκη να ξαπλώσει ο ασθενής.

Η χαμηλή πίεση του εκνεφώματος δεν δημιουργεί δυσάρεστα ενοχλήματα στον ασθενή. Το Otomize ξεπερνά τα προβλήματα που παρουσιάζει η χορήγηση σταγόνων σε παιδιά, υπερήλικες, εργαζόμενα και πολυάσχολα άτομα.

Το Otomize είναι ο καλύτερος τρόπος για την τοπική θεραπεία της εξωτερικής ωτίτιδας.


Σύσταση: Dexamethazone phosphate 0,1%, Neomycin sulfate 3250 IU/ml, Glacial acetic 1,2 mg/δόση 


Σύνθεση

Η σύνθεση του Otomize Ear Spray αποτελείται απο θειϊκή νεομυκίνη, δεξαμεθαζόνη και οξiκό οξύ. 

Νεομυκίνη: Ανήκει στις αμινογλυκοσίδες, έχει ευρύ φάσμα έναντι αρνητικών και θετικών κατά Gram βακτηριδίων και συνήθως είναι αποτελεσματική έναντι των βακτηριδίων που ευθύνονται για την εξωτερική ωτίτιδα.
Απόδειξη όλων αυτών των πλεονεκτημάτων της νεομυκίνης είναι οτι επι δεκαετίες έχει χρησημοποιηθεί σε πολλά σκευάσματα για την τοπική θεραπεία της εξωτερικής ωτίτιδας.

Δεξαμεθαζόνη: Είναι ένα κορτικοστεροειδές ισχυρής αντιφλεγμονώδους δράσης το οποίο συμβάλλει αποτελεσματικά στην υποχώρηση του οιδήματος.
Ο Caruso (1980) συμπαιρένει ότι το ιδανικό φάρμακο για την εξωτερική ωτίτιδα θα πρέπει να αποτελεί συνδιασμό ενός αντιβιοτικού και ενός κορτικοστεροειδούς σε όξινο pH.
Το Otomize έχει παρασκευασθεί σύμφωνα με το μοντέλο αυτού του ιδανικού φαρμάκου.

Οξικό οξύ: Έχει αντισηπτική & απολυμαντική του δράση. Είναι ένα απο τα παλαιότερα οξέα που έχει χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος, αφού αποτελεί το κύριο συστατικό του ξυδιού.


Τρόπος χορήγησης:

1.Πρίν απο κάθε χρήση να ανακινείται καλά το φιαλίδιο.
2. Την πρώτη φορά που θα χρησημοποιηθεί το φιαλίδιο,  ο εξωθητήρας πρέπει να πιεσθεί 6-10 φορές μέχρι να γεμίσει η αντλία, και να σχηματισθεί ένας λεπτός ψεκασμός.
Από τη στιγμή αυτή και μετά κάθε πίεση της αντλίας παρέχει μία μετρημένη δόση.
3. Ηάκρη της συσκευής τοποθετείται στον έξω ακουστικό πόρο και το επιστόμιο πιέζεται μόνο μια φορά.
4. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μετά την παρέλευση μηνός απο τη πρώτη χρήση.
5. Ένα φιαλίδιο αρκεί για ενα πλήρη κύκλο θεραπευτικής αγωγής.

*Το Otomize ενδείκνυται για ενήλικες, παιδιά άνω των 6 ετών και ηλικιωμένους.


Δοσολογία:

Εξωτερική Ωτίτιδα

1 ψεκασμός 3 φορές ημερησίως για 1 εβδομάδα (εκτός αν υπάρχουν άλλες οδηγίες του ιατρού).

*Η θεραπεία πρέπει να συνεχίζεται για 2 ημέρες μετά από την υποχώρηση των συμπτωμάτων.
Αν 7 ημέρες μετά την έναρξή της, δεν υπάρξει βελτίωση, η θεραπεία διακόπτεται.


Συζητήστε για τα πλεονεκτήματα του Otomize ear drops με τον Ωρυλά σας.

Επιλέξτε

Τιμή:

5,33
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
© 2016 KITE Hellas ltd - All rights reserved.