Loading...
 

 
 

Navitae Plus / Λιπαντικό Οφθαλμικό Διάλυμα Βιταμινών

Eτοιμοπαράδοτο
Ετοιμοπαράδοτο: Παράδοση σε 1-3 ημέρες.

Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο: Παράδοση σε 4-6 εβδομάδες. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πώς θέλετε να προχωρήσει η παραγγελία σας.

Οι Navitae Plus θρεπτικές λιπαντικές σταγόνες, είναι η ιατρο-τεχνολογική εξέλιξη των οφθαλμικών σταγόνων για την καλή υγεία των ματιών & αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας. 
Περιέχει υαλουρονικό νάτριο 0.15% σε συνδιασμό με τις ευεργετικές βιταμίνες Α & Ε που συμβάλουν στην βαθεία ενυδάτωση & στην καλύτερη νυχτερινή όραση.
Το υαλουρονικό νάτριο παρέχει τις ενυδατικές ιδιότητες που οι οφθαλμοί έχουν ανάγκη ενώ οι βιταμίνες Α&Ε συμβάλουν στην αναδόμηση των οφθαλμικών κυττάρων της οφθαλμικής επιφάνειας.  
Ενδύκνεινται σε περιπτώσεις ξηροφθαλμίας, βλεφαρίτιδας, φακοί επαφής, περιβαλλοντικών ερεθισμών, δυσκολία στη νυχτερινή όραση.
Κλινικές μελέτες δείχνουν οτι η πολύτιμη σύνθεση του Navitae θρέφει τον κερατοειδή και ενισχύει την λειτουργεία του προστατευτικού δακρυικού φίλμ στους οφθαλμούς.
 

Η οφθαλμική χρήση της βιταμίνης Α, βελτιώνει την εφαρμογή των φακών επαφής, μειώνοντας τη μηχανική ζημιά που αυτοί προκαλούν στα επιθηλιακά κύτταρα του κερατοειδούς και του επιπεφυκότα.

*Δεν περιέχει συντηρητικά.

Κλινικά μελετημένο - Συστήνεται απο Οφθαλμίατρους - Συμβατό με όλους τους τύπους φακών επαφής

1 συσκευασία περιέχει ένα μπουκαλάκι των 15ml


Οι Navitae Plus ενυδατικές οφθαλμικές σταγόνες με βιταμίνες Α&Ε είναι ο καλύτερος σύμμαχος των ματιών για την καλύτερη δυνατή όραση & ενάντια της ξηροφθαλμίας.

Τα μάτια χρειάζονται φροντίδα και προσοχή και ακόμα μια μικρή έκπτωση της όρασης ή ενοχλήσεις μπορεί να δυσχεραίνει σημαντικά καθημερινές δραστηριότητες όπως οδήγηση, ανάγνωση, παρακολούθηση τηλεόρασης, χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η επαρκής πρόσληψη βιταμινών για την καλύτερη λειτουργεία του κερατοειδή είναι σημανική & το κυριότερο ίσως θρεπτικό συστατικό για την αίσθηση της όρασης είναι η βιταμίνη Α (η αλλιώς ρετινόλη).

Η βιταμίνη Α δεν συντίθεται απο τον ανθρώπινο οργανισμό, έτσι πρέπει να λαμβάνεται εξωγενώς μέσω της διατροφής & σε μορφή οφθαλμικών σταγόνων.

Η παρατεταμένη παραμονή μπροστά σε οθόνες υπολογιστών, η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, η χρήση φακών επαφής, η ατμοσφαιρική ρύπανση, αλλεργιογόνοι παράγοντες, το οξειδωτικό στρές, αποδειναμώνουν την φυσική ικανότητα του δακρυικού φιλμ να προστατεύει την οφθαλμική επιφάνεια απο παθήσεις των ματιών. 

Κλινικές μελέτες δείχνουν οτι η πρόσληψη βιταμινούχων σταγόνων για τα μάτια Α&Ε παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά που η οφθαλμική επιφάνεια έχει ανάγκη για να παραμείνει υγειής.

Στις περιπτώσεις ξηροφθαλμίας & δυσχέριας στη νυχτερινή όραση, ο συνδιασμός υαλουρονικού νατρίου 0.15% με τις πολύτιμες βιταμίνες Α&Ε παρέχει την ανακούφιση που οι οφθαλμοί έχουν ανάγκη καθημερινά.Συστατικά


Υαλουρονικό Νάτριο 0.15%   

- Παρέχει αποδεδειγμένη και παρατεταμένη ενυδάτωση & λίπανση.

- Συγκρατεί μεγάλες ποσότητες νερού στην επιφάνεια του οφθαλμού.

- Καθυστερεί την εξάτμιση των δακρύων.

- Βελτειώνει το χρόνο διάσπασης του δακρυικού φίλμ.


Βιταμίνη Α


- Η βιταμίνη Α σταθεροποιεί τη λιπιδική στιβάδα του δακρυικού φίλμ αυξάνοντας την ικανότητα του να διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι τα συμπτώματα τηε ξηροφθαλμίας.

- Η τοπική χρήση της βιταμίνης Α βελτιώνει την εφαρμογή των φακών επαφής μειώνοντας την μηχανική ζημιά που αυτοί προκαλούν στα επιθηλιακά κύτταρα του κερατοειδούς και του επιπεφυκότα.
 
- Η βιταμίνη Α συμμετέχει στο σχηματισμό της ροδοψίνης (οπτικής πορφύρας), μιας χρωστικής των οφθαλμών που εμπλέκεται στη νυχτερινή όραση. Το κυριότερο ίσως θρεπτικό συστατικό για την αίσθηση της όρασης είναι η βιταμίνη Α (ή αλλιώς ρετινόλη).

- Επιταχύνει την κυτταρική επιθηλειοποίηση του κερατοειδή. 

Βιταμίνη Ε

- Η βιταμίνη Ε είναι ενα αντιοξειδωτικό που βοηθαει στη μείωση της συγκέντρωσης των ελευθέρων ριζών στο δακρυικό υγρό και έτσι βοηθάει στην προστασία των επιθηλιακών κυττάρων του κερατοειδούς και του επιπεφυκότα.

- Μειώνει το κίνδυνο φλεγμονής και προωθεί την διαδικασία της επούλωσης.

- Έχει βαθειά ενυδατική δράση σε όλα τα κύτταρα του κερατοειδή.Σύνθεση

Sodium hyaluronate, carboxymethyl beta-glucan, vitamin A palmitate, vitamin E tpgs (D-alpha tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate), sodium edetate, sodium N-hydroxymethylglycinate, buffered isotonic solution pH 7,0


Δοσολογία:

1-2 σταγόνες σε κάθε µάτι, 3-6 φορές την ηµέρα (ή οσο συχνά το χρειάζεστε).

*Συμβατό με όλους τους τύπους φακών επαφής, κατάλληλο για καθημερινη χρήση.
Επιλέξτε

Τιμή:

6,75
© 2016 KITE Hellas ltd - All rights reserved.