Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να κάνω εγγραφή στο healthy-scoop;
Για την παραγγελία χρειάζονται στοιχεία όπως η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail για να είναι δυνατή η παράδοσή της. Επίσης με την εγγραφή σας στο healthy-scoop έχετε μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας χωρίς να χρειάζεται να δηλώνετε κάθε φορά τα ίδια στοιχεία, έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας, μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας Wish List και να έχετε όσες διευθύνσεις παράδοσης θέλετε.

Ξέχασα τον κωδικό μου. Τι πρέπει να κάνω;
Στη φόρμα εισόδου και κάτω από το πεδίο του κωδικού κάντε κλικ στο link “Ξέχασα τον κωδικό μου”. Στη σελίδα που εμφανίζεται συμπληρώστε το email σας και θα λάβετε ένα e-mail με τις οδηγίες για να δημιουργήσετε νέο κωδικό.

Πώς παραγγέλνω από το healthy-scoop;
Στο healthy-scoop μπορείτε να παραγγείλετε οποιαδήποτε στιγμή online, κάνοντας κλικ στο “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” που υπάρχει δίπλα σε κάθε προϊόν.

Πώς ενημερώνομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;
Όταν έχετε ολοκληρώσει με την παραγγελία σας, μετά απο λίγα λεπτά σας στέλνεται ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον αριθμό της. Εμείς αφού παραλάβουμε την παραγγελία σας, την επεξεργαζόμαστε και ξεκινάμε την εκτέλεσή της. Μετά απο 1-2 μέρες θα σας σταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας ένα email όπου θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας είναι καθ’οδόν για εσάς. Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-2014306 ή να μας στείλετε email στο info@healthy-scoop.com, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξή της.

Μπορώ να έρθω να παραλάβω την παραγγελία μου απο το χώρο σας;
Και βέβαια μπορείτε να έρθετε! Καλέστε μας στο 210-2014306 ή στείλτε email στο info@healthy-scoop.com για να κανονίσουμε την ημέρα και ώρα που σας βολεύει. Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, καθώς αυτή θα είναι και η απόδειξή της. Η απόδειξη θα σας παραδοθεί στο ταμείο με την παράδοση του προϊόντος.

Μπορώ να ακυρώσω τα προϊόντα της παραγγελίας μου από το healthy-scoop;
Ναί, μπορείτε να ακυρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας μέσα στο πλαίσιο των 24 ωρών. Μας καλείτε στο 210-2014306 ή μας στέλνετε email στο info@healthy-scoop.com και μας ενημερώνετε για την ακύρωση που επιθυμείτε να κάνετε.

Πώς μπορώ να επιστρέψω τα προϊόντα στο healthy-scoop;
Μπορεί να έφτασε στα χέρια σας ένα ελλατωματικό προϊόν και να χρειαστεί να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς. Η διαδικασία είναι απλή! Το προϊόν πρέπει να είναι συσκευασμένο και να συνοδεύεται απο τα έγγραφα συναλλαγής (απόδειξη). Εντός 15 ημερών η επιστροφή γίνεται χώρις χρέωση απο εσάς και μετά τις 15 και εντός 30 ημερών επιβαρύνεστε την χρέωση.

Είναι ασφαλής η πληρωμή με πιστωτική κάρτα στο healthy-scoop;
Η σελίδα που πραγματοποιείτε τη συναλλαγή σας και δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, είναι ειδίκα ασφαλισμένη σελίδα της τράπεζας που συνεργαζόμαστε. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας πάντα κωδικοποιείται και δεν αποθηκευέται για κανένα λόγο στο σύστημά μας.

Μπορεί να παραλάβει κάποιος άλλος την παραγγελία μου από το healthy-scoop;
Ναι, αρκεί να μπορεί να υπογράψει το ειδικό έντυπο παραλαβής από το courier.

Τι γίνεται με την εγγύηση του κάθε προϊόντος;
Οι όροι εγγύησης ισχύουν κανονικά για κάθε προϊόν, με την προυπόθεση ότι θα φυλαχθεί η απόδειξη λιανικής.

Μπορώ να παραγγείλω και να το στείλω σε άλλη διευθυνση σαν δώρο;
Ναί, η διεύθυνση αποστολής μπορεί να είναι άλλη απο τη διεύθυνσή σας. Γι’αυτό και στο πεδίο με τα στοιχεία που σας ζητούνται, υπάρχουν δυο διαφορετικές φόρμες στοιχείων, μία για τα δικά σας στοιχεία (χρέωσης) και μία για τα στοιχεία αποστολής/παραλαβής.
Προσέξτε, σε περίπτωση που επιλέξετε “αντικαταβολή “η πληρωμή θα γίνει απο τον παραλήπτη!

Μπορεί το προϊόν να είναι σε συσκευασία δώρου;
Ασφαλώς και μπορεί να είναι σε συσκευασία δώρου. Όταν φτάσετε στο καλάθι αγορών υπάρχει πεδίο που μπορείτε να το επιλέξετε. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σημειώστε ότι στο δώρο δεν μπορείτε να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.