Ποιοί Είμαστε

Η οικογένεια είναι ένα αριστούργημα της φύσης, ότι πολυτιμότερο μας περιβάλλει και μας στηρίζει.

Χρειάζεται αφοσίωση και προσοχή καθώς η υγεία των μελών της οικογένειας είναι υπόθεση αμοιβαίας και καθημερινής μέριμνας.
Όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή η χαρά είναι μεγάλη αλλά το ίδιο είναι και η ευθύνη…
Το μωράκι σας είναι σαν μικρό πολύτιμο δωράκι που χρειάζεται συνεχώς αγάπη και φροντίδα. Όλοι οι γονείς θα ήθελαν να προσφέρουν στο αγαπημένο τους μωρό το καλύτερο: την καλύτερη διατροφή, την καλύτερη περιποίηση και φροντίδα, την καλύτερη ανάπτυξη…

Healthy Scoop

Ποιοί Είμαστε

Στο HealthyScoop καταλαβαίνουμε πολύ καλά αυτά τα συναισθήματα.
Το ΗealthyScoop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ, που δραστηριοποιείται με σταθερή επιτυχία στο χώρο των φαρμάκων εδώ και 25 χρόνια.
Η καθημερινή μας επαφή – συνεργασία με ιατρούς, νοσηλευτές, μαίες, φαρμακοποιούς κλπ αλλά και με πολύ κόσμο, τόσο νέους γονείς όσο και άτομα κάθε ηλικίας με διάφορες παθήσεις, μας χάρισε πολύτιμη εμπειρία στο να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του κοινού που αναζητάει την ποιότητα στην υγεία και τη ζωή του.
Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο χρόνο και κόπο καταβάλουν οι νέοι γονείς να κάνουν αγορές για το μωρό τους, αλλά και πόση ενόχληση και κούραση μπορούν να φέρουν στην οικογένεια μικρά καθημερινά προβλήματα όπως, οφθαλμικά, ωτικά, γυναικολογικά, δερματικά, προβλήματα μυών και αρθρώσεων κλπ.
Με βοήθεια και υποστήριξη από επιστήμονες υγείας όπως ιατρούς και μαίες αλλά και από φίλους και νέους γονείς το ΗealthyScoop δημιούργησε ένα φιλόξενο και χαρούμενο διαδικτυακό χώρο που δεν θα ξεχάσετε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο και είναι καταρτισμένο να σας δώσει πρόθυμα πληροφορίες για όλα τα προϊόντα μας αλλά και πολύτιμες συμβουλές.
Στο HealthyScoop καταλαβαίνουμε τη σημασία της ασφάλειας και της ποιότητας στα προϊόντα μας. Το ΗealthyScoop δεν κάνει κανένα συμβιβασμό όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων του και ψάχνει συνεχώς για διεθνή brand με αναγνωρισμένα είδη ή για προϊόντα που έχουν αποσπάσει βραβεία.
Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και τις προσφορές μας ώστε να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, με την μεγαλύτερη ευκολία και στον πιο σύντομο χρόνο. Κατανοούμε ότι έχετε πολλά πράγματα να κάνετε μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητά σας. Από την άλλη, ορισμένα θέματα υγείας δεν μπορούν να περιμένουν!

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτή την Κουταλιά Υγείας (HealthyScoop) που θα δοκιμάσετε!

Φροντίσετε την υγεία σας (Ηealth) ανακαλύπτοντας πραγματικά Λαβράκια (Scoop)!
Καλωσορίσατε στο Healthy Scoop!